«Θα επιλέξουμε από την ‘απόχη’ τα ‘λυθρίνια’ περισσότερο από τις γόπες»

Για το ενδεχόμενο μελλοντικών συνεργασιών, την κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα μίλησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

«Ο ελληνικός λαός μου έδωσε το ποσοστό αυτό, για να βοηθήσω ενεργά στη σωτηρία της Ελλάδας και όχι για να συνεργαστώ με τον κ. Σαμαρά». Με τη φράση αυτή, απάντησε (αρχικά)  ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ στο εάν ο ίδιος προτίθεται να στηρίξει, ή να συνεργαστεί με την κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ ξεκαθάρισε ότι τα διάφορα σενάρια που κυκλοφόρησαν ήδη από το βράδυ της Κυριακής των εκλογών περί συνεργασίας του ΛΑ.Ο.Σ με τη Ν.Δ, ούτε τον αφορούν, ούτε τον ενδιαφέρουν.

«Πολιτική ανωριμότητα από τον Τσίπρα»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο κ. Καρατζαφέρης, αναφέρθηκε στην πολιτική ανωριμότητα για «εν δυνάμει Πρωθυπουργό» που επιδεικνύει ο κ. Τσίπρας, υπενθυμίζοντας δύο σημεία:

Την πρόταση μομφής κατά Στουρνάρα, η οποία κατατέθηκε σε χρόνο συντομότερο του Συνταγματικώς προβλεπόμενου και το αίτημα που υπέβαλλε προς τον Π.τ.Δ για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

«Ή ο κ. Τσίπρας δεν γνώριζε την αλλαγή του Συντάγματος του ’85 όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει απολέσει τη δυνατότητα, ή το έκανε για να φανεί ευχάριστος στα αυτιά των πολιτών. Σε κάθε περίπτωση, αυτό συνιστά πολιτική ανωριμότητα ανεπίτρεπτη για «εν δυνάμει Πρωθυπουργό» κατέληξε ο κ. Καρατζαφέρης.

«Θα επιλέξουμε από την “απόχη” τα «λυθρίνια»

Για το ενδεχόμενο συνεργασιών στο μέλλον ο Γ, Καρατζαφέρης σημείωσε ότι: «Καμιά εκκλησία δεν κλειδώνει την πόρτα της και κανένα κόμμα δεν βάζει κάγκελα».

Ξεκαθάρισε όμως ότι «αυτή τη φορά θα είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί στις επιλογές μας. Θα επιλέξουμε από την «απόχη» τα «λυθρίνια» που μας ενδιαφέρουν περισσότερο από τις «γόπες»…» κατέληξε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα