«Θα στηρίξω τον Τσίπρα μέχρι τέλους γιατί είναι έντιμος»

Την απόλυτη στήριξή του προς το πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα παρέχει ο Πάνος Καμμένος και αυτό φρόντισε να το επιβεβαιώσει μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στην τηλεόραση του Mega.

O υπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε αρχικά ότι οι βουλευτές που εξελέγησαν και στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ γνώριζαν αυτά που υπογράψαμε το καλοκαίρι και θα στηρίξουν τις αποφάσεις της κυβέρνησης. Αναφερόμενος στη Ν.Δ. εκτίμησε ότι δεν μπορούν να συμβιώσουν όλοι μαζί.

Στη συνέντευξή του ο κ. Καμμένος υπογράμμισε τη στήριξή του στην κυβέρνηση αλλά, διευκρίνισε πως «δεν χαράζουμε εμείς την πολιτική».

Σχολίασε τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ ως μία έντιμη πολιτική συμφωνία. «Η δική μου με τον Αλ. Τσίπρα είναι μεταξύ δύο ανθρώπων που ήθελαν να έρθουν σε ρήξη με το κατεστημένο. Θα στηρίξω τον Αλ. Τσίπρα προσωπικά μέχρι τέλους γιατί είναι ένας έντιμος πολιτικός» σημείωσε.

Ερωτηθείς για την πιθανότητα συνεργασίας με την Ένωση Κεντρώων ο κ. Καμμένος είπε «να δούμε τις προτάσεις του Βασίλη Λεβέντη, μακάρι να έρθουνε όλοι στην κυβέρνηση. Μακάρι να στηρίξουν την κυβέρνηση και δυνάμεις από τη Ν.Δ.».

«Δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστούμε με Γεωργιάδη, Βορίδη και Πλεύρη»
Ξεκαθάρισε πάντως ότι «δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστούμε με τον Γεωργιάδη, Βορίδη, Πλεύρη», ενώ σχετικά με πιθανή συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ σχολίασε «καλοδεχούμενος όποιος θέλει να στηρίξει την κυβερνητική πλειοψηφία. Και με την κ. Γεννηματά συνεργάζομαι αν βγάλει εκτός τον κ. Βενιζέλο».

Σχολιάζοντας τη σχέση του και τις επαφές του με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή είπε ότι «δεν έχω συζητήσει σενάρια επιστροφής με τον Κώστα Καραμανλή. Εντολές δεν παίρνω από κανέναν και ούτε θα το έκανε ποτέ ο Καραμανλής».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα