Θρίλερ μυστηρίου με τη συμμετοχή του Εσιέν στο ντέρμπι

Σε μυστήριο με γεύση… θρίλερ, αλλά και… κωμωδίας εξελίσσεται η ιστορία του Μίκαελ Εσιέν στον Παναθηναϊκό! Ο Γκανέζος μέσος θέλει, μπορεί, αλλά… δεν ρισκάρει από τον Ιούλιο μέχρι και σήμερα, γεγονός που σημαίνει ότι δεν είναι και τόσο… σίγουρη η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το ερχόμενο Σάββατο.

Το «γαϊτανάκι» του «παίζει, δεν παίζει» ο Εσιέν καλά κρατεί στο Κορωπί. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Γκανέζος έχει ανεβάσει ρυθμό, πηγαίνει καλά, κάτι… ψιλοαισθάνεται, αλλά δεν είναι κάτι σπουδαίο και άλλα… περίεργα, για να καταλήξουμε στο ότι… ενδεχομένως και να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του ο Αντρέα Στραματσιόνι!

Με άλλα λόγια, ο Εσιέν συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες να αγωνιστεί – τουλάχιστον από την αρχή – στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ καθίσταται αμφίβολη η παρουσία του και στον πάγκο, αν κριθεί από το επίπεδο της ετοιμότητάς του, μετά από σχεδόν πέντε μήνες απραξίας.

Φυσικά, το γεγονός ότι αποκτήθηκε ακριβώς γι’ αυτά τα μεγάλα παιχνίδια και για την Ευρώπη, περνάει στα… ψιλά, παρ’ ότι ο πιο ακριβός παίκτης του «τριφυλλιού» τα έχει παρακολουθήσει όλα από την εξέδρα. Ένα ακόμη δεν χάθηκε και ο κόσμος για τον ίδιο, αλλά μέχρι τώρα έχει χαθεί η Ευρώπη και τα έσοδά της για τον Παναθηναϊκό και αν η ομάδα δεν νικήσει το Σάββατο, θα χαθεί και το πρωτάθλημα, τουλάχιστον σε επίπεδο διεκδίκησης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα