Θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της γνωστή παρουσιάστρια

 

 

Τον δικό της «Γολγοθά» φαίνεται πως ανεβαίνει χρόνια τώρα η Ελληνίδα παρουσιάστρια, που καταφέρνει να τον κρύβει καλά από τη δημοσιότητα, πίσω από τη βιτρίνα της ευτυχισμένης οικογένειάς της. Αν και πριν από μερικούς μήνες, είχε βγει στο φινάλε γνωστής τηλεοπτικής ψυχαγωγικής εκπομπής, για να διαφημίσει το νέο εγχείρημά της αλλά και πόσο τυχερή είναι που έχει έναν άψογο σύζυγο στο πλευρό της, η αλήθεια είναι άλλη, και κρύβει πολύ ξύλο και δάκρυα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Freddo, δεν είναι η πρώτη φορά που η γνωστή παρουσιάστρια μεταφέρεται στο νοσοκομείο με σημάδια ξυλοδαρμού στο πρόσωπο και στο σώμα της. Πριν από λίγες μέρες έντρομη πέρασε την πόρτα ιδιωτικής κλινικής των νοτίων προαστίων, κάνοντας έκκληση για έναν γιατρό, ενώ ο δράστης (ο σύζυγός  της) την περίμενε στο αμάξι για να μην δώσει τροφή για σχόλια. Αν και δεν είχε αίματα στο κεφάλι της, όπως την άκουσαν να λέει, είχε αφόρητους πόνους, με την αλήθεια να αποκαλύπτεται λίγη ώρα μετά.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο σύζυγός της είχε πετάξει στο κεφάλι ένα βαρύ αντικείμενο, ενώ παράλληλα της είχε προκαλέσει μώλωπες στο σώμα, κάτι που συνηθίζει να κάνει αρκετά συχνά. Το ότι σηκώνει χέρι πάνω της, είναι γνωστό στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, αλλά η  ίδια κάθε φορά που αγανακτεί και θέλει να τον χωρίσει, γιατί εκτός από ξύλο την απατάει κιόλας, εκείνος φροντίζει να την καλοπιάνει με γλυκόλογα, και να της υπόσχεται μετανιωμένος ότι δεν πρόκειται να ξανασυμβεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα