Θ. Πάγκαλος: Οικοδομή με τα ίδια υλικά δεν γίνεται

Κριτική εκ νέου στην Κίνηση των 58, άσκησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM.

«Δεν υπάρχει Αριστερά. Πώς θα συγκροτηθεί Κεντροαριστερά; Είναι συμπαθητικοί άνθρωποι, αλλά είναι Κεντροαριστερά ο κ. Τζαννετάκος; Οικοδομή με τα ίδια υλικά δεν γίνεται», τόνισε ο κ. Πάγκαλος και πρόσθεσε:

«Μπορεί να λέει ‘Δημοκρατική Συμπαράταξη Καθηγητών Πανεπιστημίου’ και από κάτω ΠΑΣΟΚ; Αν το δεχθούν αυτό, εγώ δεν το ψηφίζω αυτό. Δεν ξέρω τι θα ψηφίσω. Μπορεί να μην ψηφίσω τίποτα στην κάλπη. Αλλά δεν το ψηφίζω αυτό. Δεν το στηρίζω. ΠΑΣΟΚ μπορεί να αναγκαστώ να ψηφίσω, με βαριά καρδιά, αλλά αυτό δεν το ψηφίζω, διότι και η γελοιοποίηση έχει όρια».

Υποστήριξε ακόμη ότι οποιαδήποτε κίνηση έχει παλαιά στελέχη κομμάτων ή παλαιούς υπουργούς οποιουδήποτε κόμματος δεν έχει ελπίδα να επικρατήσει ως νεωτερική λύση. «Αν είναι Ν.Δ., συνεχίζει ως Ν.Δ., αναλαμβάνοντας το βάρος να είναι Ν.Δ. Αν είναι ΠΑΣΟΚ, το ίδιο. Αλλά νέα λύση με τα παλαιά υλικά, οικοδομή με τα ίδια υλικά, δεν γίνεται», παρατήρησε.

Ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε και στο θέμα της διάρκειας ζωής του φρέσκου γάλακτος, εξαπολύοντας πυρά κατά της τρόικας. «Η τρόικα λέει να μην έχουμε γάλα. Είναι αλήτες! Ήμουν 19 χρόνια στις κοινοτικές υποθέσεις. Είναι αλήτες, όργανα των συμφερόντων που εκπροσωπούν μέσα στα γενικότερα πλαίσια μιας οικονομικής και πολιτικής λογικής», σημείωσε, προσθέτοντας ότι στόχος τους είναι «να κλείσουν την ελάχιστη αυτή και απαραίτητη κτηνοτροφία στην Ελλάδα, για να μην έχουμε γάλα και να παίρνουμε από την Ολλανδία».

Τόνισε επιπλέον πως η κυβέρνηση «πρέπει να χτυπήσει τη γροθιά της στο τραπέζι» και να μην κάνει «ό,τι πει η τρόικα». «Να πάει η κυβέρνηση στο Συμβούλιο Υπουργών για το γάλα. Να πάει ο Έλληνας πρωθυπουργός και να πει: «Μου κάνατε το ένα και το άλλο. Αυτό δεν περνάει. Τέρμα», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα