Ιδιοκτήτης της ΑΕΚ ο κόσμος της!

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο πρόεδρος της Aegean, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο κύριος εκφραστής των συμφερόντων της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά όχι ο ιδιοκτήτης της!

Στο κάλεσμά του, ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος, ζήτησε από τους ιδιοκτήτες των 16 ΠΑΕ να καθίσουν όλοι μαζί σε ένα τραπέζι προκειμένου να βρεθεί μία λύση για το πώς το ελληνικό ποδόσφαιρο θα ξεφύγει από τη μετριότητα. Προφανώς ο Μελισσανίδης θέλει όσο τίποτα άλλο να εκφράσει τις θέσεις του και να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της ΑΕΚ. Ωστόσο, με τη φυσική του παρουσία στο κάλεσμα του Γιώργου Μποροβήλου, θα δώσει την ευκαιρία σε πολλούς να του επιτεθούν και με αυτόν τον τρόπο να χαθεί η ουσία…

Για το λόγο αυτό, οι πρώτες του σκέψεις συγκλίνουν προς το να μείνει έξω από αυτή τη συνάντηση και να παραβρεθεί ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Αλέξης Δέδες. Άλλωστε, εντελώς ψυχρά αν το δει κανείς, ο Μελισσανίδης δεν είναι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ που επαναλειτουργεί από το 2014. Μετά την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες, δεν έχει χρηματοδοτήσει την ομάδα και απλά μετείχε ως φίλος στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του Φλεβάρη του 2015 κατά 1,2 εκατομμύρια ευρώ, μέσω του σωματείου «Ένωση Φίλων ΑΕΚ», το οποίο άλλωστε διατηρεί το μετοχολόγιο. Στην πραγματικότητα, λοιπόν, μόνο τέσσερα μέλη της Ε.Ε.Α. έχουν κρίνει τον Δημήτρη Μελισσανίδη ως διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος της Aegean είναι ο προστάτης των συμφερόντων και των δικαιωμάτων του ιστορικού συλλόγου και ο ηγέτης της προσπάθειας ανέγερσης του γηπέδου και για το λόγο αυτό θέλει με την απουσία του να στείλει κι ένα μήνυμα ότι η ΑΕΚ είναι υπεράνω προσώπων και γνωμοδοτήσεων της Ε.Ε.Α. Από την άλλη, βέβαια, θέλει όσο τίποτα να ακούσει τις απόψεις και τις θέσεις των ιδιοκτητών, γι’ αυτό και την οριστική του απόφαση θα την πάρει την Τρίτη το μεσημέρι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα