Ικανοποίηση για την αντίδραση

«Καζάνι» που έβραζε, θύμιζε ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, εξέλιξη φυσιολογική καθώς δεν τίμησε και ιδιαίτερα την ομάδα η «τεσσάρα», όταν ο «δικέφαλος» ισχυρίζεται ότι είναι ο άμεσος ανταγωνιστής των «ερυθρολεύκων» για το πρωτάθλημα.

Η διακοπή που υπήρξε για τα μπαράζ των εθνικών ομάδων κατεύνασε λίγο τα πνεύματα αλλά πολύ περισσότερο οι νίκες κόντρα σε Άρη, Σαχτιόρ και ΠΑΣ Γιάννινα συντέλεσαν ώστε τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ να επέλθει η ηρεμία και να διορθωθεί το κλίμα.

Η διοίκηση από την πλευρά της είδε κι αυτή αυτά που ήθελε. Αντίδραση μετά το αρνητικό αποτέλεσμα του «Γ. Καραϊσκάκης» και συνεχόμενες νίκες που διατηρούν τον ΠΑΟΚ με τις όποιες πιθανότητες στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος αλλά και πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Από την άλλη πλευρά, και με «καθαρό» μυαλό πλέον, καταρτίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός που έχει ως προτεραιότητες την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και αμυντικού χαφ. Η περίπτωση του Πελέ από τον Εργοτέλη «χάνεται» αφού ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει σαφές προβάδισμα και αναζητούνται άλλες λύσεις που θα μπορούν να καλύψουν τα κενά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα