Ιντέγε: Δεν έχουμε να δώσουμε καμία απάντηση στην ΑΕΚ

«Ο στόχος είναι να κατακτήσουμε το νταμπλ. Δεν έχουμε να δώσουμε καμία απάντηση στην ΑΕΚ…». Τάδε έφη ο επιθετικός του Ολυμπιακού Ιντέγε Μπράουν, στις δηλώσεις του ενόψει του τελικού κυπέλλου, κατά την καθιερωμένη Media Day της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Ο ξένος επιθετικός τόνισε ότι είναι χαρούμενος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ότι βεβαίως θα χαρεί, αν πετύχει γκολ στον τελικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όταν είσαι παίκτης του Ολυμπιακού αισθάνεσαι κάποιας μικρής σημασίας πόνους, οπότε δεν νομίζω πως θα είναι πρόβλημα για εμένα. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Είμαι χαρούμενος με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που θα παίξω στον τελικό και θα προσπαθήσω σκληρά για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Στόχος μας είναι η κατάκτηση του νταμπλ.

Σημασία έχει να κερδίσει η ομάδα και όχι ο παίκτης που θα βάλει το γκολ. Θέλουμε να κερδίσουμε. Αν σκοράρω εγώ, γιατί να μην είμαι χαρούμενος. Δεν αισθάνομαι πως πρόκειται για κάποια ρεβάνς. Δεν αισθάνομαι πως πρέπει να δώσουμε κάποια απάντηση. Χάσαμε από ένα πέναλτι και αυτό δεν σημαίνει πως είμαστε υποδεέστερη ομάδα από την ΑΕΚ.

Είναι η Ομοσπονδία που πήρε αυτή την απόφαση και σίγουρα έχει τους λόγους της. Προσωπικά, θα προτιμούσα να έχουμε τον κόσμο μας στο πλευρό μας. Προφανώς υπάρχουν λόγοι για αυτή την απόφαση. Οι συνθήκες είναι ίδιες και για τις δύο ομάδες, οπότε δεν θα αποτελέσει δικαιολογία το άδειο γήπεδο. Για αυτό πρέπει να παλέψουμε για να πάρουμε τη νίκη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα