Ισπανικό λάθος ή κάτι «τρέχει» με Λεμονή;

Θέμα προπονητή, από το πουθενά (;), παρουσιάζεται να προκύπτει στον Ολυμπιακό. Η εφημερίδα «Μundo Deportivo», σε δημοσίευμα της, υποστηρίζει πως υπάρχουν – και μάλιστα προχωρημένες – επαφές των «ερυθρόλευκων» με τον 44χρονο τεχνικό, Όσκαρ Γκαρσία. «Οπότε η συμφωνία μπορεί να επέλθει σύντομα», κατά το ρεπορτάζ.

Ενδεχόμενο που φαντάζει περίεργο. Αν συνεκτιμήσει κανείς πως ο Τάκης Λεμονής παρέλαβε τους «κόκκινους» – αμέσως μετά την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ – πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή και τώρα βρίσκονται ένα μπροστά από τους «κιτρινόμαυρους».

Η πρώτη σκέψη στο μυαλό του καθενός θα ήταν ότι πρόκειται για σημαντικό λάθος. Να μπέρδεψε δηλαδή ο δημοσιογράφος, Πάμπλο Πλάνας, τον Ολυμπιακό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Η οποία, επίσης, ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Και αναζητάει προπονητή, αφού σήμερα (31/12) αποπέμφθηκε ο Μαρκ Γουόρμπαρτον.

Όμως η είδηση αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα «in.gr». Η οποία, ως μέρος του ΔΟΛ, ανήκει στον «ερυθρόλευκο» επιχειρηματία. Γεγονός που δημιουργεί υποψίες, ότι το θέμα της «Μundo Deportivo» μπορεί να έχει βάση. Τις υποψίες ενισχύει και το γεγονός ότι – μέχρι τη στιγμή που συντάσσονται αυτές οι γραμμές – δεν υπάρχει αντίδραση/διάψευση από την «ερυθρόλευκη» εταιρία.

Αργότερα υπήρξε και νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά στην καταλανική «Sport». Και σ’ αυτό υποστηρίζεται πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Όσκαρ Γκαρθία. Η «ερυθρόλευκη» βούληση για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, αποδίδεται στην κακή παρουσία των «κόκκινων» στο Champions League. Και σε «βελτίωση της ποιότητας του ποδοσφαίρου του, σε σχέση με αυτό που αποδίδει την δεδομένη στιγμή».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα