Κάλεσμα της «βασίλισσας» στον Φαν Πέρσι!

Το θερμό μεταγραφικό καλοκαίρι ξεκίνησε από το… Μάρτιο! Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αποφασισμένη να κινηθεί για την απόκτηση του Ρόμπιν φαν Πέρσι, εφόσον ο Ολλανδός θελήσει να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η δημοσιοποίηση της ρήτρας που έχει προβλεφθεί στο συμβόλαιο του Ολλανδού με τους «μπέμπηδες» πυροδότησε άμεσα το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης, οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπο του Φαν Πέρσι μία πολύ δυνατή επιλογή. Σύμφωνα με τον συγκεκριμένο όρο, αν η Μάντσεστερ αποτύχει να πλασαριστεί στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας της Premier League, ο διεθνής παίκτης θα αποκτήσει δικαίωμα μεταγραφής σε άλλη ομάδα. Σε συνδυασμό με τις κακές σχέσεις που έχει με τον προπονητή των «μπέμπηδων», Ντέιβιντ Μόγιες, οι πιθανότητες να ξεκινήσει ένα μεγάλο μεταγραφικό σίριαλ είναι πάρα πολλές.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πάντως, δεν κρύβει τους σκοπούς της. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία, τα οποία επικαλούνται επίσημες πηγές της «βασίλισσας», το ενδιαφέρον για τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι είναι υπαρκτό και έντονο. Η κίνηση αναμένεται να γίνει αμέσως μετά τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου και εφόσον πληρωθεί ο όρος «μεταγραφής» που υπάρχει στο συμβόλαιο του Ολλανδού σούπερ σταρ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα