Κάρολ: «Θα είναι δύσκολα στο Ολντ Τράφορντ…»

Ανοικτή θεωρεί την πρόκριση για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ρόι Κάρολ, παρά την ήττα των «μπέμπηδων» από τον Ολυμπιακό, με σκορ 2-0, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Βορειοϊρλανδός πορτιέρο βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής του ομάδας στην Κύπρο, απ’ όπου έκανε δηλώσεις ενόψει του επαναληπτικού αγώνα των «ερυθρόλευκων» με τους «κόκκινους διάβολους», στο Ολντ Τράφορντ. Όπως υποστήριξε, η Μάντσεστερ δεν παρουσιάστηκε παθιασμένη στο Καραϊσκάκη και – ειδικότερα – μετά την ήττα της, θα εμφανίσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, μπροστά στο κοινό της, επιδιώκοντας τη μεγαλύτερη δυνατή πίεση από το ξεκίνημα του αγώνα και την εξασφάλιση ενός σκορ, που θα της δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Συγκεκριμένα, ο 36άχρονος άσος τόνισε:

«Έχουμε παρακολουθήσει πολλά παιχνίδια της Premier League και ξέραμε ότι η Γιουνάιτεντ δεν είναι σε φόρμα. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχουν καλούς παίκτες, αλλά δεν ήταν πεινασμένοι στο ματς, δεν πάλεψαν. Αξίζαμε τα δύο γκολ που βάλαμε. Δεν ξέρω αν πίστευαν ότι θα πάρουν εύκολα το παιχνίδι, αλλά κανένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής δεν πρέπει να σκέφτεται έτσι. Μπορεί να έχουν χαλαρώσει από τη στιγμή που έφυγε ο Σερ Άλεξ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Οι άνθρωποι έχουν τη ρουτίνα τους. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό στην Premier League. Είναι μεγάλη διοργάνωση με κορυφαίες και με ομάδες, που παλεύουν για να πάρουν βαθμούς και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για κάθε ματς» και συμπλήρωσε:

«Είμαστε χαρούμενοι και ο καθένας στην Ελλάδα είναι χαρούμενος, διότι ήταν ένα φανταστικό αποτέλεσμα για εμάς, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ξέρουμε ότι η Γιουνάιτεντ είναι υπέροχη ομάδα και ξέρουμε ότι πρέπει να τους σεβαστούμε. Θα είναι διαφορετική ομάδα στο Ολντ Τράφορντ. Έχει περάσει το ένα ημίχρονο, αλλά το καλό για εμάς είναι ότι δεν έχουμε δεχθεί γκολ στην έδρα μας και έχουμε πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, ένα καθαρό σκορ. Η Μάντσεστερ έχει πολύ πίεση πλέον. Αν είναι 0-0 στο ημίχρονο και οι οπαδοί θα τους ασκήσουν πίεση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα