Κάτι καλό γίνεται στη Μάντσεστερ

Η Άρσεναλ κυνηγά τη Λέστερ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κυνηγά τον καλό της εαυτό και τελικά στο… κυνηγητό αυτό επικράτησαν οι «μπέμπηδες» του Λουίς Φαν Χάαλ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» μετά την ευρωπαϊκή πεντάρα επί της Μίντιλαντ, νίκησαν 3-2 τη διεκδικήτρια του αγγλικού πρωταθλήματος Άρσεναλ και υπενθύμισαν σε όλους το πόσο βαριά φανέλα κουβαλάνε. Επιπλέον, μπήκαν δυναμική στη διεκδίκηση του εισιτηρίου που οδηγεί στο Champions League και ανέδειξαν κι έναν καινούριο παίκτη, τον 18χρονο Ράσφορντ που σκόραρε δύο φορές στο 29’ και στο 32’ και έφτασε τα τέσσερα γκολ μέσα σε πέντε μέρες!

Ο Γουέλμπεκ μείωσε 2-1 στο 40’, ο Ερέρα έκανε το 3-1 στο 65’ για να μειώσει ο Εζίλ στο 69’ στο τελικό 3-2. Η Άρσεναλ, όμως, δεν κατάφερε να σώσει την παρτίδα κι έμεινε πέντε βαθμούς πίσω από τη Λέστερ, την οποία είχε πλησιάσει με τη νίκη της στην εκπνοή στα μέσα του μήνα… Πλέον, μόνο η Τότεναμ δείχνει ικανή να στερήσει τον τίτλο από την αρμάδα του Ρανιέρι, μία Τότεναμ που νίκησε δύσκολα 2-1 τη Σουόνσι και βρίσκεται δύο πόντους μακριά από την κορυφή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα