Κίνηση για Ανιέτε έχουν κάνει στην ΑΕΚ

Μετά τον Κρισλάν και τον Ορλάντο Σα, η ΑΕΚ φαίνεται να έχει βάλει στο μάτι έναν ακόμη επιθετικό, τον 29χρονο Ισπανό Αντόνιο Ανιέτε, ο οποίος αγωνίζεται στη Λέφσκι Σόφιας.

Ο Ανιέτε δεν διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά με το Βραζιλιάνο και τον Πορτογάλο, καθώς παίζει κυρίως ως περιφερειακός επιθετικός, αλλά είναι γνωστό ότι ο Δέλλας προτιμά παίκτες για την επίθεση με πολλαπλά χαρακτηριστικά και όχι καθαρόαιμα σέντερ φορ! Ο Ισπανός έχει περάσει και από τις δύο ομάδες του Βόλου, τον Ολυμπιακό και τη Νίκη, στις οποίες είχε κάνει άκρως ικανοποιητικές χρονιές, αλλά στη Football League, ενώ τώρα με τη Λέφσκι τα πάει ακόμη καλύτερα στην Α’ κατηγορία Βουλγαρίας.

Η ΑΕΚ διαθέτει αυτή τη στιγμή τον εξαιρετικό φέτος Αραβίδη, τον φορμαρισμένο Κρισάντους, τον τραυματία Μπρέσεβιτς και τον Ντ’ Ακόλ που μάλλον λέει αντίο το καλοκαίρι και ψάχνει τον παίκτη εκείνο που θα κάνει τη διαφορά. Οι Ανιέτε, Ορλάντο Σα και Κρισλάν, πάντως, δεν δείχνουν –ως επιλογές– να ενθουσιάζουν τον κόσμο της ΑΕΚ που περιμένει κάτι πολύ δυνατό για την επίθεση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα