Και τώρα… Μοράις στα δύσκολα

 

Το καλό για την ΑΕΚ είναι πως μετά την γκέλα με τον Πανιώνιο ήρθε ένα ματσάκι στο Κύπελλο με την Κέρκυρα που έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Το κακό για τους παίκτες και τον Ζοζέ Μοράις είναι ότι ακολουθεί το δυσκολότερο παιχνίδι της σεζόν!

Βέβαια, στο σύμπαν οι μεταβολές των ενεργειακών πεδίων είναι ολοκληρωτικό φαινόμενο και το κακό και δύσκολο πρόγραμμα μπορεί να μεταβληθεί για την ΑΕΚ σε ένα διαμαντένιο μονοπάτι. Σκεφτείτε μόνο η ΑΕΚ να κάνει το τρία στα τρία με ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και Παναθηναϊκό.

Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται, αλλά στον «κιτρινόμαυρο» πλανήτη υπάρχει ένας νεοφερμένος προπονητής που πρέπει να μάθει στους παίκτες του κάποια βασικά και παράλληλα να παίρνει τα «τρίποντα» αέρα! Γίνονται αυτά τα πράγματα; Στα Σπάτα, πάντως, επικρατεί ηρεμία και μία μικρή αισιοδοξία, γιατί ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έδειξε τουλάχιστον ορεξάτος, ο Βάργκας σαν να αποθεραπεύεται, ο Πατίτο επιστρέφει από τιμωρία και ο Σιμόες έχει μπει στο κλίμα. Το σίγουρο είναι πως μετά από καιρό η Ένωση δεν θα παραταχθεί με ενδεκάδα-ανάγκης, αλλά ενδεχομένως με δέκα λεγόμενους βασικούς και τον Κολοβέτσιο αντί του Λέσκοτ!

Η ΑΕΚ εβρισκόμενη τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή έχει μπροστά της μία τριάδα αγώνων . Σε 3-4 εβδομάδες θα φανεί αν η ΑΕΚ είναι σε θέση να διεκδικήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα