Ζήσης Βρύζας, αρκεί να δεχθεί!

Φαίνεται πως καταλήγουν σε πενταμελή επιτροπή ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης και ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης, αφού οι διάφορες αρνήσεις που δέχθηκε τους υποχρεώνουν να οδηγηθούν σε μικρότερο σχήμα και όχι στο επταμελές που επίσης συζητιόταν.

Μετά τον Γιώργο Μπίκα και τον Αλέξη Δέδε προέκυψε το όνομα του Ζήση Βρύζα, αφού οι άνδρες που έχουν επιφορτιστεί την κατάρτιση του Δ.Σ. της διοίκησης εξομάλυνσης της ΕΠΟ θέλουν οπωσδήποτε να εμπλακεί και ένας ποδοσφαιριστής από το θρίαμβο της Πορτογαλίας το 2004. Ο Βρύζας έχει διοικητική εμπειρία και το προφίλ του ταιριάζει σε αυτό που θέλουν να υποστηρίξουν Κουτοκούμνης και Θεοδωρίδης.

Ωστόσο, ο Βρύζας δεν παύει να είναι το τρίτο μόλις στέλεχος της διοίκησης εξομάλυνσης και να απουσιάζουν δύο, κι ενώ η Παρασκευή πλησιάζει. Ίσως να έχουν βρεθεί και να απομένει απλά η επικύρωση της συμφωνίας. Πάντως, οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως έχουν προσεγγιστεί αρκετοί και δεν αποκλείεται τελικά να μεγαλώσει η διοίκηση κατά ένα ή δύο πρόσωπα (εξαμελής με διπλή ψήφο προέδρου ή επταμελής)

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα