Δανιήλ: «Μέχρι τις 15 Απριλίου θ’ αποφασίσουμε για τον τελικό κυπέλλου…»

Η κωμωδία στην ΕΠΟ συνεχίζεται…

Η κωμωδία με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας συνεχίζεται.  Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ Άγγελος Δανιήλ, τόνισε πως μέχρι τις 15 Απριλίου θα πρέπει να έχουν παρθεί οι τελικές αποφάσεις αναφορικά με το γήπεδο που θα χρησιμοποιηθεί για τον τελικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη, ενώ, αναφέρθηκε και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άγγελου Δανιήλ:

Για την έδρα του τελικού Κυπέλλου σημείωσε: «Κανείς δεν πιστεύει ότι ένας τελικός κεκλεισμένων των θυρών θα είναι το ιδανικό. Πρέπει κάποια στιγμή, όμως, να δούμε αν είμαστε έτοιμοι. Με τις εγκαταστάσεις που έχουμε είναι ασφαλής ένας τελικός με κόσμο; Μόνο 12 γήπεδα υπάρχουν με προϋποθέσεις για να φιλοξενήσουν αυτή την στιγμή ένας ματς σαν τον τελικό κυπέλλου.

Πείτε μου ένα γήπεδο προδιαγραφών UEFA… Υπάρχει, πλέον, δέσμευση ότι μέχρι τις 17 θα πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, οπότε μέχρι τις 15 Απριλίου θα υπάρχουν οι τελικές αποφάσεις. Θα έπρεπε να υπάρχει ένα γήπεδο από την αρχή που πάντα θα γίνεται ο τελικός. Όπως το Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου στη Γερμανία. Ακόμη και όταν πήγε η Χέρτα στον τελικό έπαιξε εκεί, παρότι ήταν έδρα της. Δυστυχώς μιλάμε για μία χώρα πολύ φτωχή σε γηπεδικές υποδομές».

Για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής: «Όλη η προσπάθεια που έχει γίνει στο κομμάτι της Γ’ Εθνικής ήταν σε αυτή την κατεύθυνση, τόσο με την αναδιάρθρωση των ομίλων, όσο με τα μπαράζ με τους πρωταθλητές των Ενώσεων. Έχουμε δείξει την σοβαρότητα με την οποία πρέπει να αντιμετωπίζεται αυτό το πρωτάθλημα. Γιατί πρέπει να υπάρχει ένας σκοπός.

Η Επιτροπή μας θα ανανεωθεί στις εκλογές και θέλουμε να αφήσουμε μία παρακαταθήκη. Χωρίς ίχνος σωβινισμού πρέπει σταδιακά το πρωτάθλημα να γίνει αμιγώς ελληνικό και να δούμε και την υποχρεωτικότητα με τις ηλικίες στην βασική ενδεκάδα, για να ξαναδούμε Έλληνες παίκτες στην  Super League. Πλέον είναι ένα πρωτάθλημα με πολύ ανταγωνισμό και 34 αγωνιστικές. Όμως, στην επόμενη προκήρυξη πρέπει να δούμε πώς θα βοηθήσουμε και τον Έλληνα ποδοσφαιριστή».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα