Φασαρία για το… τίποτα έκανε η Φενέρμπαχτσε

Σε τρεις μήνες ξανά η συζήτηση για αποχώρηση

Φασαρία για το τίποτα έκανε η Φενέρμπαχτσε. Η επανάσταση μπορεί να περιμένει, καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας ανακοίνωσαν πως δεν θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, όπως χαρακτηριστικά είπε ο Αλί Κοτς στην ιστορική συνεδρίαση στο «Σουκρού Σαράτσογλου» παρουσία περισσοτέρων από 25 χιλιάδων μελών του συλλόγου. Τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση με την Τραμπζονσπόρ δεν ώθησαν σε ακραίες αντιδράσεις παρά τις κορώνες που είχαν ακουστεί.
Ο πρόεδρος της Φενέρ ανέφερε χαρακτηριστικά πως η οριστική απόφαση για το συγκεκριμένο θέμα θα παρθεί στο φινάλε της σεζόν και συγκεκριμένα σε τρεις μήνες στη γενική συνέλευση του συλλόγου:

«Σε όλες τις συζητήσεις μας, η λιγότερο προτιμώμενη επιλογή ήταν η αποχώρηση από το πρωτάθλημα. Ο λόγος εδώ δεν είναι ούτε νομικός ούτε αθλητικός. Βγάζουμε αυτή την επιλογή από το τραπέζι μέχρι τη Γενική Συνέλευση σε 3 μήνες. Αν είναι να συνεχίσουμε, δεν έχει πλάκα να παίζουμε τους αγώνες με την U19. Γι’ αυτό λέω στον Τζέκο, στον Τάντιτς και στους άλλους παίκτες, βγείτε έξω, κάντε ό,τι κάνετε και φέρτε μας αυτό το πρωτάθλημα».

Στη συνέχεια, ο Αλί Κοτς κάλεσε τον κόσμο να μην κλείσει εισιτήρια για το Σούπερ Καπ με τη Γαλατασαράι, λέγοντας πως αν αποφασιστεί να αγωνιστεί η ομάδα, τότε ίσως να κατέβει η Κ19: «Έχουμε δύο επιλογές, η μία είναι να μην παίξουμε καθόλου στον αγώνα του Σούπερ Καπ και η άλλη είναι να παίξουμε με την U19. Στις συναντήσεις μας ειπώθηκε ότι αν ληφθεί μια ριζική απόφαση, θα πρέπει να ξεκινήσει με το Σούπερ Καπ. Συμφωνώ με τους φίλους μου μέχρι τέλους. Συμφωνώ για λόγους αρχών. Παρακαλώ μην κάνετε σχέδια, μην κάνετε κράτηση εισιτηρίων για τον τελικό του Σούπερ Καπ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα