«Κανονιά» Βενγκέρ: Σας δώσαμε τον Κάμπελ, αλλά…

Η ενδεχόμενη – τότε – μεταγραφή του Τζόελ Κάμπελ στον Ολυμπιακό είχε εξελιχθεί σε σίριαλ, ενώ το ρεπορτάζ στην Ελλάδα παρουσίαζε ως βασική αιτία για τη μη πραγματοποίησή της, τον… Αρσέν Βενγκέρ. Ο Γάλλος απάντησε, λέγοντας πως έδωσε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να τον αποκτήσει, αλλά…

«Πριν υπάρξει πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ήταν πρώην παίκτης δικός μας. Σας δώσαμε την ευκαιρία να πάρετε τον Κάμπελ, αλλά εσείς μετά τον αφήσατε να γυρίσει πίσω. Νομίζω ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης με συγκεκριμένες ικανότητες και δεξιότητες. Είναι ένας παίκτης ομάδας. Πραγματικός επαγγελματίας. Ήρθε από την Κόστα Ρίκα σε μικρή ηλικία και έχει παίξει δανεικός σε 4 ομάδες. Τώρα έχει σκληρύνει το παιχνίδι του και είναι ένας παίκτης για τέτοιο υψηλό επίπεδο», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το 3-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Αλσατός τεχνικός των «κανονιέρηδων».

Προφανώς αναφέρθηκε στην περίοδο που ο Κάμπελ αγωνίστηκε δανεικός στον Ολυμπιακό, η διοίκηση του οποίου δεν έκανε χρήση του δικαιώματός της να καταθέσει προσφορά για την απόκτησή του.

Βεβαίως υπάρχει και η άλλη άποψη, καθώς τις μεταγραφές στον Ολυμπιακό δεν τις αποφασίζει ο… Βενγκέρ, αλλά η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» και ο εκάστοτε προπονητής της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα