“Καραμανλικός ευκαιρίας ο Καμμένος”

Για ενωμένη Ν.Δ. μίλησε ο βουλευτής Σερρών του κόμματος, Κώστας Καραμανλής που επιτέθηκε στην κυβέρνηση ενώ  αναφέρθηκε και στον Πάνο Καμμένο χαρακτηρίζοντας τον “Καραμανλικό ευκαιρίας”.

«Στη ΝΔ είμαστε όλοι ενωμένοι κατά της χειρότερης κυβέρνησης της μεταπολίτευσης» δήλωσε αρχικά στα Παραπολιτικά 90,1 ο βουλευτής Σερρών της που είπε ακόμα  ότι τέτοιες συζητήσεις περί ομάδων στο κόμμα είναι καφενειακού επιπέδου.

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις Μειμαράκη τόνισε πως αποτελεί κεφάλαιο για το κόμμα. Σημείωσε, ωστόσο, ότι όλοι πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι σε σοβαρές καταστάσεις πρέπει να τηρούμε σοβαρή στάση και να μετράμε τι λέμε και τι πράττουμε.

“H Ν.Δ. δεν έχει κανένα λόγο να ψηφίσει τα μέτρα Τσίπρα”

Τόνισε πως καλά έκανε η ΝΔ το 2015 και ψήφισε ώστε να μην βγει η χώρα από το ευρώ ενώ είπε πως σήμερα η ΝΔ δεν έχει κανένα λόγο να ψηφίσει τα μέτρα Τσίπρα. ‘

Αναφερόμενος στον Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο που πολλές φορές έχει αυτοχαρακτηριστεί Καραμανλικό τον χαρακτήρισε… Καραμανλικό ευκαιρίας!!!

Χαρακτήρισε ζουρλομανδύα το μνημόνιο ενώ σημείωσε ότι η ΝΔ δεν πιστεύει πως μπορεί να υπάρξει Ελλάδα εκτός Ευρώπης. Τέλος, είπε πως δεν έχει βάση να ρίχνουμε μέρος της ευθύνης για την κατάσταση της χώρας στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα