Καρτέρι θανάτου σε επιχειρηματία στον Άλιμο – Τον γάζωσαν στη μέση του δρόμου

Eνέδρα θανάτου έστησαν σε έναν 42χρονο επιχειρηματία (ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων), στον Άλιμο τα ξημερώματα της Πέμπτης αφού τον γάζωσαν στη μέση του δρόμου. Ο δράστης πυροβόλησε  στη μία τα ξημερώματα τον άτυχο άνδρα μέσα σε αυτοκίνητο για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το καρτέρι θανάτου στήθηκε στη 01:00 στην οδό Κεφαλληνίας. Οι δράστες περίμεναν το θύμα και όταν εκείνος πήγε να μπει στο όχημα του, ένα μαύρο όχημα σταμάτησε δίπλα του και οι δράστες τον εκτέλεσαν με Καλάσνικοφ. Δίπλα στο άψυχο κορμί του επιχειρηματία βρέθηκαν 14 κάλυκες.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο και δόθηκε σήμα για αναζήτηση των δραστών. Λίγα λεπτά αργότερα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε σήμα για πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στο Ελληνικό, τα χαρακτηριστικά του οποίου έμοιαζαν με αυτό των δραστών. Επρόκειτο για μια μαύρη Mercedes η οποία δεν είχε καεί ολοσχερώς.

Μετά από έλεγχο της αστυνομίας, βρέθηκε μέσα στο όχημα οπλισμός, πιθανότατα τα Καλάσνικοφ της επίθεσης και γεμιστήρες, τα οποία εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα