Κατάπιαν τη γλώσσα τους με τον Γκουαρντιόλα

Στην Μπαρτσελόνα τα πήρε όλα. Η ομάδα έπαιζε διαστημική μπάλα και παρ’ όλα αυτά, κάποιοι ειδικοί του ποδοσφαίρου, θεωρούσαν ότι έπαιζε βαρετό ποδόσφαιρο με την ονομασία «τίκι-τάκα».

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα πήγε τελικά στην Μπάγερν Μονάχου και αφού έκανε δύο περιπάτους στην περσινή και στη φετινή Μπουντεσλίγκα, είδε την ομάδα του να ηττάται σε εκτός έδρας αγώνα για τα προημιτελικά του Champions League με 3-1. Αυτό ήταν! Οι Γερμανοί, ενοχλημένοι από την ήττα, πρόλαβαν να τον κατηγορήσουν ότι η ομάδα δεν δείχνει δυναμική χωρίς να εκτιμήσουν τις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών.

Δεν χρειάστηκε παρά ένα ημίχρονο για να αποδείξει ο Πεπ Γκουαρντιόλα με τη δουλειά του πως έχει δημιουργήσει ένα φανταστικό σύνολο… Παρά τις απουσίες και την πίεση του 1-3 στο Οπόρτο, παρουσίασε μία ομάδα εκπληκτική και πλέον είναι κατανοητό στο ευρύ κοινό ότι ο Καταλανός είναι σπουδαίος τεχνικός και βγάζει από τους παίκτες το καλύτερο δυνατό πρόσωπο .

Ο Γκουαρντιόλα στον προημιτελικό του Μονάχου ήταν συνεχώς όρθιος με και με γραφικό τρόπο έδινε οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του, γνωρίζοντας πως όλα τα φλας θα είναι στραμμένα πάνω του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα