Κατέβασε το παντελόνι της και έδειξε τα οπίσθιά της on camera η Νωαίνα του X-Factor (βίντεο)

Κριτές , παρουσιαστής και τηλεοπτικό κοινό δεν μπορούσαν να το πιστέψουν την εικόνα που αντίκρισαν. Η παίχτρια του X-Factor, κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων από την Ευαγγελία Αραβανή στα backstages, και έχοντας προηγηθεί από τον Σάκη Ρουβά η απορία για το που πήγε το χαρακτηριστικό μουστάκι στο πρόσωπό της, εκείνη γύρισε πλάτη στην κάμερα, κατεβάζοντας το παντελόνι της και δείχνοντας τα επίμαχα σημεία της.

Φυσικό επόμενο ήταν η κίνησή της αυτή να προκαλέσει το άγριο ξέσπασμα του Γιώργου Θεοφάνους, που είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν μου επιτρέπεται να σχολιάζω τέτοια πράγματα, δεν είναι του στιλ μου… Εγώ είδα ένα κορίτσι με μέτρο, σε αντίθεση με τα παρασκήνια που είδα προηγουμένως, ένα κορίτσι χωρίς μέτρο. Ε, αυτό ήθελα να πω. Σε φιλώ», ενώ ο Θοδωρής Μαραντίνης έσπευσε να δικαιολογήσει τη νεαρή παίκτρια λέγοντας: «18 χρονών είναι».

Η Νωαίνα που ήταν υποψήφια προς αποχώρηση το βράδυ της Τρίτης, βλέποντας τελικά την πόρτα της εξόδου, το πρωί της Τετάρτης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή στο ΣΚΑΪ του Βασίλη Οικονόμου, σχολίασε το περιστατικό ως ένα αυθόρμητο αστείο από την πλευρά της,που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να φύγει από το παιχνίδι.

«Σαφέστατα και έπαιξε ρόλο», εξομολογήθηκε ενώ άφησε να εννοηθεί ό, τι δεν την έκριναν αποκλειστικά για τα προσόντα της ως τραγουδίστρια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα