Καταγγελίες Μητρόπουλου: Δέχτηκα δολοφονική επίθεση την ημέρα που κατέθεσα ερώτηση για τη λίστα Νικολούδη

Στην καταγγελία ότι έπεσε θύμα επίθεσης την ημέρα που κατέθεσε ερώτηση για τη λίστα Νικολούδη προέβη, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1,  ο Αλέξης Μητρόπουλος.

 «Δέχθηκα επίθεση από αγνώστους την ημέρα που κατέθεσα ερώτηση για τη λίστα Νικολούδη», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.  Συγκεκριμένα, ο κ. Μητρόπουλος κατήγγειλε ότι δέχθηκε δολοφονική επίθεση στις 10 Ιανουαρίου του 2014, κατά την περίοδο που είχε καταθέσει ερώτηση στη Βουλή σχετικά με τη λίστα Νικολούδη. Όπως είπε αμέσως μετά επικοινώνησε με φίλο του εισαγγελέα, προκειμένου να καταγγείλει το περιστατικό.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι στη λίστα Νικολούδη με εμβάσματα στο εξωτερικό, είναι πολλοί ενεργοί πολιτικοί και δημοσιογράφοι. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πριν από ένα χρόνο κατέθεσε στη Βουλή την ερώτηση για τη λίστα Νικολούδη που περιλαμβάνει ονόματα πολιτικών, επιχειρηματιών με ποσά πάνω από 500 χιλ. ευρώ σε εμβάσματα στο εξωτερικό.

«Στη λίστα Νικολούδη υπάρχουν ονόματα πολιτικών και δημοσιογράφων. Πρέπει να μπει έκτακτος φόρος σε όσους έχουν εμβάσματα στο εξωτερικό πάνω από 500.000 ευρώ», κατήγγειλε.

«Οι δανειστές έχουν τη λίστα Νικολούδη», προσέθεσε.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα