Κατασχέθηκαν 2.785 βεγγαλικά στην Πυλαία

Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ενόψει των εορτών του Πάσχα, υλοποιούνται ειδικές δράσεις, που έχουν ως αντικείμενο την αντιμετώπιση της παράνομης εμπορίας και διακίνησης κροτίδων, βεγγαλικών και πυροτεχνικών κατασκευών όπως αναφέρει το seleo.gr.

Στο πλαίσιο του ανωτέρω σχεδιασμού, προχτές το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας, σε δύο καταστήματα πώλησης παιδικών ειδών στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν οι δύο υπεύθυνοι, ηλικίας 28 και 27 ετών. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του Νόμου που αφορά στη Ρύθμιση θεμάτων για όπλα, πυρομαχικά κλπ και του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.

Ειδικότερα, στα ελεγχόμενα καταστήματα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (2.785) τεμάχια πυροτεχνικών κατασκευών, διαφόρων τύπων και μεγεθών, τα οποία διέθεταν προς πώληση, χωρίς την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια Αρχή.

Επίσης, συνελήφθη 46χρονος στις Συκές, γιατι στην κατοχή του βρέθηκαν 3 πιστόλια εκτόξευσης φωτοβολίδων, 2 περίστροφα εκτόξευσης φωτοβολίδων και 8 καψύλλια, εκ των οποίων τα 4 χρησιμοποιημένα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα