Κατεβάζουν τους τόνους για Λέτο

Μπορεί τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός να είναι γνωστά και δεδομένα, ωστόσο τις τελευταίες ώρες φαίνεται ότι εξετάζεται ένα όνομα από το πάνω… ράφι για τα τωρινά δεδομένα των «πρασίνων».

Ο λόγος για τον Σεμπάστιαν Λέτο, του οποίου η καριέρα στο «τριφύλλι» σταμάτησε άδοξα λόγω του σοβαρότατου τραυματισμού του στο γόνατο (χονδροπάθεια). Ο Αργεντινός αγωνίζεται πλέον στην Κατάνια και στη Serie B της Ιταλίας και σύμφωνα με πληροφορίες δεν καλύπτεται από το σύλλογο που αγωνίζεται.

Σύμφωνα με τη SportDay, ιθύνοντες των «πρασίνων» σκέφτονται σοβαρά την περίπτωσή του είτε με δανεισμό είτε με άλλου είδους φόρμουλα το καλοκαίρι του 2015. Βέβαια, σε κάθε περίπτωση η απόκτηση του Λέτο είναι δύσκολη καθώς το τωρινό του συμβόλαιο έχει ισχύ μέχρι το 2017, ενώ μην ξεχνά κανείς ότι ο Παναθηναϊκός ακόμα δεν έχει «καθαρίσει» με το συμβόλαιό του.

Την ίδια ώρα από το «πράσινο στρατόπεδο» διαψεύδουν ότι έχει υπάρξει επαφή με την πλευρά του παίκτη, κάτι λογικό βέβαια από τη στιγμή που η απόκτησή του είναι πολύ δύσκολη και δεν είναι και ό,τι καλύτερο να δημιουργούνται προσδοκίες στον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα