Κετσπάγια: «Μπορούμε την πρόκριση»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Τιμούρ Κετσπάγια, παραχώρησε την καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου πριν από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και αναφέρθηκε στο ματς με τη Σεντ Ετιέν, εξηγώντας πως υπάρχει έτοιμο πλάνο και πάνω σε αυτό θα πορευτεί ο ίδιος και οι παίκτες του.

Ο Γεωργιανός μεταξύ άλλων είπε: «Μετά το 0-0 στο πρώτο ματς, όλα είναι ανοιχτά. Αν πιστέψουμε ότι τελειώσαμε την πρόκριση θα είναι μεγάλος λάθος. Μας περιμένει δύσκολο ματς και έχει πολύ μεγάλη σημασία να έχουμε την ίδια οργάνωση με το πρώτο ματς. Περιμένουμε περισσότερα δημιουργικά και με τη βοήθεια του κόσμου πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να προκριθούμε, αρκεί να μην παρασυρθούμε. Δε μας ενδιαφέρει να βάλουμε γκολ στο πρώτο λεπτό, αρκεί και στο τελευταίο.

Σε όλα τα φιλικά ματς βάλαμε γκολ και δεν φάγαμε κανένα και μπορούμε να κάνουμε το ίδιο κόντρα στην Σεντ Ετιέν. Έχουμε δουλέψει για το ματς αυτό. Για κάποια παιδιά θα είναι το πρώτο ή το δεύτερο ευρωπαϊκό τους παιχνίδι, αλλά για την ΑΕΚ είναι το 200ο και αυτό είναι αι σημαδιακό».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Πέτρου Μάνταλου, ο οποίος αναφέρθηκε στην ανυπομονησία του ίδιου και των συμπαικτών του για το παιχνίδι και για την πρόκριση που είναι το μόνο ζητούμενο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα