«Κλάους» τετραετίας, αναμονή για Τζόρβα!

Ο Ιβάν Σαββίδης και ο Άγγελος Αναστασιάδης επιθυμούν να δώσουν πιο… ελληνικό χρώμα στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Η ανανέωση του Στέφανου Αθανασιάδη και η ενδεχόμενη απόκτηση του Αλέξανδρου Τζόρβα, εντάσσονται ακριβώς σε αυτό το πλαίσιο.

Ο «Κλάους» θα παραμείνει, τελικά, στον «Δικέφαλο του Βορρά», καθώς συμφώνησε να υπογράψει νέο τετραετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές 500 χιλιάδες ευρώ. Οι συζητήσεις κράτησαν επί μακρόν και πέρασαν από διάφορες διακυμάνσεις, φτάνοντας ακόμη και στη ρήξη. Ωστόσο, με αμοιβαίες υποχωρήσεις και καλή θέληση, τα εμπόδια ξεπεράστηκαν και οι δύο πλευρές συμφώνησαν στη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Όσον αφορά στον Αλέξανδρο Τζόρβα, ο Άγγελος Αναστασιάδης ζήτησε έναν έμπειρο τερματοφύλακα από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Ο διεθνής Έλληνας πορτιέρο, με θητεία στον Παναθηναϊκό και σε μεγάλα πρωταθλήματα του εξωτερικού, διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που θέλει ο τεχνικός του «Δικέφαλου», ενώ αποτελεί και μία πολύ οικονομική λύση.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε αναζήτηση ενός αμυντικού, ο οποίος να διαθέτει εμπειρία και να μην χρειάζεται μεγάλο χρονικό διάστημα προσαρμογής. Ο Ζήσης Βρύζας εξετάζει αρκετές περιπτώσεις, μία εκ των οποίων θα προχωρήσει άμεσα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα