“Κλαυσίγελος η εμπλοκή μου στη Novartis και αθλιότητες όσα ακούγονται”

Στο σκάνδαλο της Novartis και την εμπλοκή του ονόματός του σε αυτό αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Πικραμμένος όπου αποκάλυψε στοιχεία για μέρος της δικογραφίας που αφορά στον ίδιο.

Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε αρχικά τα εξής: «Ο προστατευόμενος μάρτυρας κατέθεσε ότι είδε στο γραφείο του Φρουζή 100.000 ευρώ και του είπε ότι είναι για μένα», που χαρακτήρισε «αθλιότητες» όλα όσα ακούγονται.

Ο Παναγιώτης Πικραμμένος υποστήριξε πως δεν γνώρισε ποτέ του άνθρωπο από τη Novartis ενώ συγχρόνως εξέφρασε την υποψία ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες είναι υπάλληλοι της εταιρείας.

Ο πρώην Πρωθυπουργός χαρακτήρισε «κλαυσίγελο» την εμπλοκή του, καθώς όπως είπε, «λένε ότι μου έχουν δώσει 100.000 ευρώ», αλλά ούτε πού ούτε ποιος.

Αναφορικά με άλλου τύπου επαφές, σημείωσε ότι «μας ζητούσαν να κάνουμε ανατιμολόγηση στις τιμές των φαρμάκων, όμως δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι τέτοιο, καθώς ήμασταν υπηρεσιακή κυβέρνηση, συνεπώς και δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα».

«Θα μιλήσω με τον δικηγόρο μου και θα προβώ σε ενέργειες. Δεν ξέρω αν θα κάνω μηνύσεις», είπε ακόμα ο κ. Πικραμμένος ο οποίος είπε ακόμα ότι δεν μπορεί να καταλάβει, από που και γιατί ξεκίνησε όλη αυτή η υπόθεση.

Σε ερώτηση που αφορά τον λόγο της στοχοποίησής του, ο κ. Πικραμμένος απάντησε:

«Δεν μπορώ να το αντιληφθώ. Ίσως διότι υπήρξα και είμαι φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη; Προσπαθώ δια της ατόπου απαγωγής να καταλάβω».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα