«Κλείνει» στην Ίντερ ο Παϊτίμ Κασάμι!

Στο δυναμικό της Ίντερ Μιλάνου ενδέχεται να ανήκει τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος, σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές από την Ιταλία, αναμένεται από μέρα σε μέρα για τις υπογραφές!

Στη γειτονική χώρα παρουσιάζεται ως δεδομένη η μετακίνηση του διεθνούς Ελβετού μέσου του Ολυμπιακού στην Ίντερ. Όπως υποστηρίζουν, ένας μεγάλος αριθμός ΜΜΕ παντός είδους έχει δεχθεί ανεπίσημη ενημέρωση από τον σύλλογο του Μιλάνου, πως ο παίκτης έχει κλείσει, πως υπάρχει οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό και πως τις επόμενες μέρες θα αφιχθεί στο Μιλάνο, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει και να παρουσιαστεί.

Την ενδεχόμενη μεταγραφή φέρεται να επιβεβαιώνει και ο συμπατριώτης του Κασάμι και συμπαίκτης του στην Εθνική Ελβετίας, Σερντάν Σακιρί, ο οποίος αποκτήθηκε από την Ίντερ τον Ιανουάριο που πέρασε.

Από τον Ολυμπιακό τηρείται σιγή ιχθύος. Προφανώς αναμένεται η οριστικοποίηση της μεταγραφής, προκειμένου να προχωρήσουν στην επιβεβαίωση. Την ίδια στιγμή, οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να διαχειριστούν το πρέσινγκ που δέχονται για έναν αρκετά μεγάλο αριθμό παικτών τους (Κασάμι, Μαζουακού, Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί), ώστε να μη χαθεί ο έλεγχος και βέβαια, να μην προκύψουν προβλήματα ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα