Κλιμάκιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην Αργολίδα

Τον συνεταιρισμό Νεμέας, τον συνεταιρισμό Εσπερίδες, ιδιωτικές οινοποιητικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις τυποποίησης εσπεριδοειδών της Αργολίδας, επισκέφτηκε κλιμάκιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αποτελούμενο από τον υπεύθυνο του τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης βουλευτή Σερρών κ. Μιχάλη Τζελέπη, τον υπεύθυνο του τομέα Υποδομών και Περιβάλλοντος Βουλευτή Αργολίδας, κ. Γιάννη Μανιάτη και τον Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ, κ. Βασίλη Έξαρχο.

Στις συναντήσεις επισημάνθηκαν τα μεγάλα προβλήματα που προκαλεί στους αμπελουργούς και στις οινοποιητικές επιχειρήσεις η επιβολή φόρου κατανάλωσης στο κρασί. Με τη συγκεκριμένη κυβερνητική απόφαση πλήττεται ένας δυναμικός παραγωγικός τομέας και επιβαρύνονται με μεγάλο οικονομικό κόστος 1000 οινοποιητικές επιχειρήσεις ορισμένες από τις οποίες κινδυνεύουν να βάλουν λουκέτο.

Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε και για τις μεγάλες τεχνικές δυσκολίες εφαρμογής της απαράδεκτης απόφασης της κυβέρνησης που αγνόησε και αγνοεί τις επισημάνσεις όλων των φορέων της οινοποιίας.

Το κλιμάκιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης συναντήθηκε και με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, κ. Τάσο Χειβιδόπουλο προκειμένου να ενημερωθεί για τα έργα και τις δράσεις που σχεδιάζει και προωθεί η Περιφέρεια για την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα