«Κλοτσάει» ο Μανωλάς, χαίρεται ο… Πειραιάς!

 

Σε συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του με τη Ρόμα βρίσκεται ο Κώστας Μανωλάς, με τη διοίκηση των «τζιαλορόσι», όμως, να μην ικανοποιεί τον Έλληνα στόπερ με την πρότασή της.

Ο Μανωλάς, γνωρίζοντας προφανώς για τις προθέσεις της Τσέλσι και της Άρσεναλ, των δύο λονδρέζικων ομάδων που τον έχουν στη λίστα τους, δεν είναι και τόσο ζεστός στο να υπογράψει ανανέωση και αύξηση, παρά το ότι η ομάδα του προσφέρει περισσότερα από δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Ο Έλληνας αμυντικός προφανώς και ξέρει πως αν ο Βενγκέρ ή ο Κόντε επιμείνουν για την απόκτησή του, τότε θα διαπραγματευτεί συμβόλαιο της τάξης των 3.000.000 λιρών, αφού οι Άγγλοι έχουν λεφτά για ξόδεμα.

Αν, λοιπόν, ο Μανωλάς δεν τα βρει με τη Ρόμα, τότε οι Ιταλοί θα τον πουλήσουν υποχρεωτικά, και τότε ο Ολυμπιακός θα εισπράξει το 40% των χρημάτων βάση της συμφωνίας που υπάρχει από τη μέρα που μετακόμισε στη Ρώμη.

Υπάρχει, βέβαια, το ενδεχόμενο να προσφύγουν οι Ρωμαίοι σε εικονική επέκταση συμβολαίου και να παραχωρήσουν τον Κώστα ως δανεικό για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς, προκειμένου να γλιτώσουν το ποσοστό μεταπώλησης με το οποίο δεσμεύονται (του χρόνου παύει να ισχύει αυτή η δέσμευση). Βέβαια, αν ο Μανωλάς τα «σπάσει» με τη Ρόμα, δε θα έχει λόγο να συμφωνήσει σε εικονική επέκταση για να βοηθήσει την ομάδα του σε οικονομικό επίπεδο. Ωστόσο, αυτό είναι δικός του χειρισμός. Ο Μανωλάς, πάντως, εκφράζει όπου βρεθεί και όπου σταθεί τα «ερυθρόλευκα» αισθήματά του, άρα είναι πολύ πιθανό να κάνει ότι περνά από το χέρι του για να τονώσει το ταμείο των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα