«Κολλάει» στα 15 εκατομμύρια η Γιουβέντους!

Στα 15 εκατομμύρια που αξιώνει ο Ολυμπιακός κολλάει η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στην Γιουβέντους, καθώς οι Ιταλοί θεωρούν υπερβολικές τις απαιτήσεις των «ερυθρόλευκων» και μεγάλο το ποσό για αμυντικό!

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές από τη γειτονική χώρα, οι κάτοχοι του «καμπιονάτο» έχουν ως πρώτη προτεραιότητά τους την απόκτηση του διεθνούς αμυντικού του Ολυμπιακού, με ένα ποσό όμως, αρκετά χαμηλότερο, από τα 15 εκατομμύρια που ζητάει η ομάδα του Πειραιά. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Γιουβέντους, με την άρνησή της να παραχωρήσει τόσο τον Πολ Πογκμπά, όσο και τον Αρτούρο Βιδάλ, στερείται της απαιτούμενης ρευστότητας, καθώς το μπατζετ δαπανήθηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου για τις μεταγραφές που έχουν γίνει μέχρι τώρα.

Από την άλλη, ο τεχνικός της «γηραιάς κυρίας», Μάσιμο Αλέγκρι, πιέζει ασφυκτικά τη διοίκηση να προχωρήσει το θέμα του αμυντικού, καθώς θεωρεί επιτακτική ανάγκη την ενίσχυση του ρόστερ του στη συγκεκριμένη θέση. Ο Αλέγκρι έχει ζητήσει ονομαστικά τον Κώστα Μανωλά, προτείνοντας, όμως, ως εναλλακτικές λύσεις τους Νάσταζιτς και Σάβιτς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα