«Κολλάει» στο χαρτόσημο το θέμα της ΑΕΚ!

Εκεί που όλα έδειχναν ότι τίποτε δεν μπορεί να εμποδίσει την πορεία της ΑΕΚ προς τη νέα εποχή, προέκυψε θέμα με το χαρτόσημο, το οποίο πρέπει να πληρωθεί, ώστε να προχωρήσει η εκχώρηση του χρέους Ψωμιάδη στο ελληνικό Δημόσιο…

Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Στην ΑΕΚ πίστευαν πως είχαν καλυφθεί όλες οι λεπτομέρειες και πως σύντομα θα ξεπερνούσαν τα διαδικαστικά, ώστε να εκχωρηθεί στο Δημόσιο το χρέος του Ψωμιάδη, ανοίγοντας το δρόμο για τη διάλυση της νυν εταιρείας και τη σύσταση νέας. Το ύψος του χαρτοσήμου που έπρεπε να καταβληθεί ήταν γνωστό. Αυτό που δεν γνώριζαν στην ΑΕΚ, ή τουλάχιστον πίστευαν πως δεν ήταν αναγκαίο, ήταν πως για να προχωρήσει η εκχώρηση του χρέους Ψωμιάδη στο Δημόσιο, θα έπρεπε ΠΡΩΤΑ να κατατεθεί το χαρτόσημο.

Το θέμα ξεκαθαρίστηκε με… ραβασάκι από τη Γενική Γραμματεία Εσόδων. Ο Χάρης Θεοχάρης διεμήνυσε στους «κιτρινόμαυρους» πως για να υπάρξει εξέλιξη, θα πρέπει να καταβάλλουν το χαρτόσημο των 3 εκατομμυρίων ευρώ. Η είδηση κινητοποίησε αμέσως τους ανθρώπους της ΑΕΚ, οι οποίοι επικοινώνησαν με τις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να βρουν μία φόρμουλα και να διευθετηθεί το θέμα. Σε κάθε περίπτωση, το ποσό είναι αρκετά μεγάλο και έχει προκαλέσει εντονότατο προβληματισμό στον αθηναϊκό σύλλογο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα