Κολωνός: Χειροπέδες σε ζευγάρι κλεφτών

Συνελήφθησαν στον Κολωνό δύο άτομα, ένας 32χρονος και μια 37χρονη, για διακεκριμένες κλοπές και παράβαση των Νόμων περί όπλων και περί αλλοδαπών. Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες, δρούσαν κυρίως πρωινές ώρες, με την ίδια πάντα μέθοδο. Συγκεκριμένα ο άνδρας εισέρχονταν σε πολυκατοικίες και παραβίαζε, με ειδικά διαμορφωμένα εργαλεία, πόρτες διαμερισμάτων, από τα οποία αφαιρούσε κοσμήματα, χρήματα και είδη ένδυσης. Η γυναίκα επιτηρούσε τον χώρο, άλλες φορές παραμένοντας μέσα στο αυτοκίνητο και άλλες φορές κάνοντας βόλτες, έξω από την πολυκατοικία, με ένα σκυλάκι, σε ρόλο τσιλιαδόρου.

Στην κατοχή τους και σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία και στο αυτοκίνητο τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα, ένα ποδήλατο, ένα περίστροφο ρέπλικα, μια πτυσσόμενη αστυνομική ράβδος, διαρρηκτικά εργαλεία, μία κάρτα ενεχυροδανειστηρίου, διάφορα έγγραφα από εταιρείες μεταφοράς χρημάτων, αποδείξεις από ενεχυροδανειστήρια καθώς και πλήθος ειδών ένδυσης και υπόδησης. Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι το τελευταίο δίμηνο έχουν διαπράξει δύο διαρρήξεις οικιών στην Πετρούπολη και μία στον Κολωνό.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα