Κοντά σε Γκόικο Κατσάρ η ΑΕΚ!

 

Ολοκληρώνεται από ώρα σε ώρα μία ακόμη μετεγγραφή για την ΑΕΚ, που φέρνει παίκτες υπό άκρα μυστικότητα (τους ξένους) ή που τους κλείνει εντελώς αιφνιδιάστηκα (τους Έλληνες). Στη χώρα μας βρίσκεται εδώ και μέρες ο 29χρονος Σέρβος διεθνής Γκόικο Κατσάρ και όλα δείχνουν πως θα ενταχθεί κι αυτός στην «κιτρινόμαυρη» οικογένεια.

Ο Κατσάρ, βέβαια, δεν ήρθε στην Ελλάδα αποκλειστικά για να συζητήσει με την Ένωση, αλλά για να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές, ωστόσο ίσως και να μην είναι τυχαία η επιλογή του.

Πρόκειται για έναν αμυντικό μέσο 29 χρονών, που υπό συνθήκες μπορεί να παίξει στόπερ ή και αριστερό μπακ. Από το 2008 παίζει στη Γερμανία, στη Χέρτα και στο Αμβούργο, άρα έχει παραστάσεις από υψηλότατο επίπεδο, αλλά μετά τον προπέρσινο τραυματισμό του δεν μπόρεσε να βρει ξανά θέση στην ενδεκάδα (γι’ αυτό δόθηκε πέρσι δανεικός στην Ιαπωνία), ενώ λόγω ηλικίας δεν είναι και σε θέση να βρει πάλι συμβόλαιο στην Μπουντεσλίγκα. Για την ΑΕΚ, όμως, σε ένα ρόλο να έρχεται από τον πάγκο για να βοηθά Σιμόες και Γιόχανσον είναι ιδανικός. Άλλωστε και στη Γερμανία συνήθως έπαιζε ως αναπληρωματικός.

Ο Κατσάρ μένει ελεύθερος, έχει χαμηλό κασέ πια και προφανώς αν αποκτηθεί η ΑΕΚ δε θα επιμείνει στο δανεισμό του Ζουκουλίνι (δεν θα παραιτηθεί εντελώς, πάντως).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα