Κάντε μας τη χάρη εκεί στην UEFA!

Θα θέλαμε να μάθουμε με τον ποιον τρόπο ανέδειξαν οι «φωστήρες» της UEFA την κορυφαία ενδεκάδα της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Euro!

Υποτίθεται πως οι 11 καλύτεροι των δώδεκα πρώτων αγώνων αναδεικνύονται από τον τρόπο που αγωνίστηκαν στα ματς της πρώτης αγωνιστικής και τη συνεισφορά τους στο αποτέλεσμα. Ωστόσο, η UEFA αποφάσισε να φτιάξει έναν αλγόριθμο ο οποίος εξετάζει δεδομένα από την 1η Γενάρη του 2016 και τα εμπλουτίζει με στοιχεία που βγήκαν από τα παιχνίδια.

Βάση, λοιπόν, του αλγόριθμου, ο κάκιστος Κριστιάνο Ρονάλντο του Πορτογαλία-Ισλανδία υπερκέρασε τον Αντρές Ινιέστα που στο ματς της Ισπανίας με την Τσεχία αγωνίστηκε ωσάν να είναι ο «Deep Blue» του ποδοσφαίρου. Από την ενδεκάδα, λοιπόν, απουσιάζει ο πολυτιμότερος παίκτης των πρωταθλητών Ευρώπης στην πρεμιέρα και ίσως ο καλύτερος της πρώτης αγωνιστικής (μαζί με τον Παγιέ).

Οι ένδεκα είναι οι: Νόιερ (Γερμανία) /  Άλμπα, Πικέ, Χουανφράν (Ισπανία), Μουστάφι (Γερμανία) / Ντάιερ (Αγγλία), Καντέ, Παγιέ (Γαλλία), Κρόος (Γερμανία) / Ρονάλντο (Πορτογαλία), Μπέιλ (Ουαλία)

Αφήστε τους αλγόριθμους και δείτε λίγη μπάλα κύριοι στην UEFA.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα