Κορυφαία σχόλια για τον Κώστα Μανωλά!

Τρεις παίκτες της Ρόμα ξεχώρισαν στον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 25χρονος Αλεσάντρο Φλορένσι από τα πόδια του οποίου ξεκινούσε κάθε προσπάθεια των Ρωμαίων, ο 23χρονος Μοχάμεντ Σαλάχ που με την ταχύτητά του έκανε τους παίκτες της Ρεάλ να φαίνονται σαν μαούνες και φυσικά ο δικός μας, ο Κώστας Μανωλάς!

Ο Έλληνας στόπερ ήταν σχεδόν αλάνθαστος. Οι τοποθετήσεις του ήταν καίριες, οι απομακρύνσεις του εξαιρετικές και στις προσωπικές μονομαχίες δεν μπορούσε να τον εκτοπίσει κανείς. Ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές του και πλέον φαίνεται να ανήκει σε ομάδα που μάλλον είναι μικρή για τις δυνατότητές του.

Η Ρόμα, βέβαια, δαπάνησε 15 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει και πολύ δύσκολα θα τον πουλήσει με μικρότερο ποσό, ωστόσο είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον το καλοκαίρι, ιδίως αν στα τελευταία ματς του Καμπιονάτο συνεχίσει τη σταθερά καλή πορεία του. Αυτή τη στιγμή, τα σχόλια του ιταλικού Τύπου για τον Μανωλά είναι διθυραμβικά και τελικά δεν ήταν τυχαία η επιλογή της ομάδας του να μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου. Βλέποντας τη φόρμα του και προφανώς θέλοντας να τον διαφημίσουν, οι Ρωμαίοι τον προώθησαν και μάλλον κάτι ήξεραν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα