Κουρμπέλης και «ενέσεις» ποιότητας από το εξωτερικό

Αρχίζουν και ξεκαθαρίζουν οι στόχοι της ΑΕΚ ενόψει καλοκαιριού και της επόμενης σεζόν, όπου οι «κιτρινόμαυροι» (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αν όχι… θαύματος) θα αγωνίζονται στη Football League.

Αν και από την αρχή της φετινής περιόδου έχουν γραφτεί και ακουστεί αρκετά ονόματα, πλέον η… συγκεκριμένη «θύελλα» έχει καταλαγιάσει αρκετά. Το όνομα που ακόμη ξεχωρίζει ακόμη ωστόσο στο ρεπορτάζ της «Ένωσης» είναι αυτό του Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης (αγωνίζεται και ως αμυντικός μέσος) εμφανίζεται θετικός να παίξει με την ΑΕΚ στη Β’ Εθνική του χρόνου, όμως οι Αρκάδες έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τη μεταγραφή, αφού ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο, το οποίο έχει ισχύ μέχρι το 2016. Το περασμένο καλοκαίρι έγινε η πρώτη επαφή μεταξύ του «δικεφάλου» και των Πελοποννήσιων, χωρίς να υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη, όμως το γεγονός ότι δεν ο Αστέρας δεν έλαβε τις προτάσεις που περίμενε από το εξωτερικό για τον παίκτη, έχει αυξήσει τις πιθανότητες ώστε τελικώς να ολοκληρωθεί η μεταγραφή για την ερχόμενη σεζόν.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ ψάχνει ήδη στο εξωτερικό περιπτώσεις που θα προσφέρουν το κάτι ξεχωριστό, παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά όχι μόνο στη Football, αλλά και στη Super League. Η βάση θα αποτελείται μεν, από ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ήδη στο ελληνικό πρωτάθλημα (υπάρχει ήδη συμφωνία για Μάνταλο και Φαγιέ), ωστόσο αυτοί που θα έρθουν από το εξωτερικό θα έχουν την ικανότητα (θεωρητικά πάντα) να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα