Κρατάει τη θέση του ο Μπέντο!

Μουρμούρες και αποδοκιμασίες. Προβληματισμός για τις εμφανίσεις και για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών. Παρά τις αρνητικές κρητικές από τον Τύπο και μερίδα κόσμου του Ολυμπιακού, ο Πάουλο Μπέντο παραμένει ισχυρός και στη θέση του.

Προφανώς η διψήφια διαφορά από τους διώκτες είναι το γεγονός που κρατάει τον Πορτογάλο προπονητή στον πάγκο των Πειραιωτών. Ο Μπέντο ηττήθηκε στη Λάρισα στο τελευταίο λεπτό, αλλά μετά από αυτό το αποτέλεσμα δεν έχει άλλη ήττα κι αυτό κάτι σημαίνει. Σίγουρα θα πει ότι ο τεχνικός του Ολυμπιακού τουλάχιστον κατάλαβε που βρίσκεται και πως δεν μπορεί να πειραματίζει.

Παράλληλα, όμως, τολμάει και κάνει κάποια πράγματα που μάλλον δεν είναι συνηθισμένα στον «πλανήτη Ολυμπιακός»: Χρησιμοποιεί τη λεγόμενη πιτσιρικαρία. Κι άλλοτε είχε ο Ολυμπιακός νεαρούς παίκτες στο ρόστερ του, αλλά οι μικροί έβλεπαν τα ματς από την εξέδρα και έμπαιναν αποστολή στις 4-5 τελευταίες αγωνιστικές, όταν όλα είχαν κριθεί. Φέτος, υπάρχει κόσμος που ακόμη τσιμπιέται βλέποντας τον προπονητή του Ολυμπιακού να μην υπολογίζει το αστέρι της ομάδας και αγαπημένο των φιλάθλων Τσόρι ή να κρατά εκτός αποστολής τον εκλεκτό της διοίκησης Ανσαριφάρντ, ή να «χαρίζει» πάγκο στους Μάριν και Φορτούνη για παραδειγματισμό. Αυτά παλιά δεν γίνονταν στο λιμάνι. Οι βεντέτες έπαιζαν ακόμη κι αν γυρνούσε το μάτι του προπονητή (βλέπε Ζάχοβιτς και Μπάγεβιτς)!

Κάθε αγώνας είναι μία δοκιμασία για τον ξεροκέφαλο, αλλά αποτελεσματικό Μπέντο, που βέβαια έχει ακόμη να δεχθεί αρκετή κρίση, μιας και η πρόκληση πρωτάθλημα δεν αρκεί, αφού υπάρχει το Κύπελλο και η Ευρώπη.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα