Κρισάντους: «Πρώτα οι νίκες, μετά τα γκολ»

Για τους νέους του στόχους με τη φανέλα της ΑΕΚ μίλησε το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Μακόλεϊ Κρισάντους, τονίζοντας ότι προτεραιότητα είναι οι νίκες της ομάδας κι όχι τα δικά του γκολ.

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, ο Νιγηριανός μίλησε για την υποδοχή που έτυχε από τους συμπαίκτες του και τόνισε ότι θα πρέπει να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Αναλυτικά:

«Νιώθω πάρα πολύ καλά, όλοι με υποδέχθηκαν καλά και ήταν όμορφο το συναίσθημα σ’ αυτή την πρώτη μου εμφάνιση. Θα πρέπει βέβαια να συνεχίσω την σκληρή δουλειά, για να φτάσω στο επίπεδο που θέλω. Όμως ήταν όμορφο που με υποδέχθηκε τόσο ζεστά ο κόσμος».

Για τα γκολ: «Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ. Όλοι οι παίκτες θέλουν να σκοράρουν και φυσικά έχω στο μυαλό μου πως θέλω να πετύχω γκολ, αλλά το σημαντικό είναι να βοηθήσω την ομάδα».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Ξέρω πως είναι ένα ντέρμπι αλλά πάνω απ’ όλα είναι ένα ποδοσφαιρικό ματς. Τελειώσαμε με τα Χανιά που μόνο αυτό είχαμε στο μυαλό μας και τώρα θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το επόμενο ματς

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα