Κρούση σε Βαράν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Τον Γάλλο αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραφαέλ Βαράν φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η διοίκηση της οποίας έκανε κρούση στον ατζέντη του διεθνούς ποδοσφαιριστή.

Πρόκειται για πληροφορία η οποία κυκλοφόρησε σε Γαλλία και Αγγλία, ωστόσο κρύβει αρκετή δόση αλήθειας. Οι «κόκκινοι διάβολοι» όντως βολιδοσκόπησαν τις προθέσεις του παίκτη, μέσω του εκπροσώπου του. Το σκεπτικό έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, σχεδιάζει την ενδεκάδα του με αμυντικό δίδυμο τους Σέρχιο Ράμος και Πέπε. Ο Βαράν, αν και διακρίθηκε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας με τους «τρικολόρ», θα βρίσκεται – κατά πάσα πιθανότητα – εκτός αρχικού σχήματος, γεγονός που δεν αρέσει ούτε στον ίδιο.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι «μπέμπηδες» προσανατολίζονται να καταθέσουν προσφορά ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ στην ομάδα της Μαδρίτης, προκειμένου να αποκτήσουν το νεαρό Γάλλο κεντρικό αμυντικό. Μάλιστα, υπάρχει ένα συνδυαστικό σενάριο, σύμφωνα με το οποίο τα 30 εκατομμύρια του Βαράν, θα χρησιμοποιηθούν από τη «βασίλισσα» για να εξαγοράσουν τη ρήτρα του Ίνιγο Μαρτίνεθ, της Ρεάλ Σοσιεδάδ, τον οποίο θέλει ο Αντσελότι στην ομάδα του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα