«Κτυπάει» Πέδρο Ροντρίγκεζ η Γιουβέντους!

Το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Πέδρο Ροντρίγκεζ από την Μπαρτσελόνα, επιχειρεί η ομάδα της Γιουβέντους, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου!

Ο διεθνής Ισπανός μεσοεπιθετικός μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι και έχει ήδη ενημερώσει πως δεν είναι στις προθέσεις του να παραμείνει στην ομάδα της Καταλονίας, ιδιαίτερα μετά τον παραγκωνισμό του την τελευταία αγωνιστική περίοδο, αλλά και φέτος. Η ρήτρα αποδέσμευσης που προβλέπεται στο συμβόλαιό του αγγίζει τα 150 εκατομμύρια ευρώ, ποσό το οποίο βέβαια, δεν τίθεται προς συζήτηση από την πλευρά της Γιουβέντους.

Οι Ιταλοί έχουν ήδη προχωρήσει στην πρώτη κρούση, τόσο προς τον ποδοσφαιριστή, όσο και προς την Μπαρτσελόνα και εμφανίζονται διατεθειμένοι να ξεκινήσουν άμεσα τις διαπραγματεύσεις για τη σπουδαία μεταγραφή. Στα ισχυρά πλεονεκτήματα που έχουν στα χέρια τους οι πρωταθλητές του καμπιονάτο, είναι το γεγονός ότι το καλοκαίρι που θα έρθει, ο Πέδρο μένει ελεύθερος. Η Γιουβέντους θέλει να εντάξει άμεσα τον ποδοσφαιριστή στο δυναμικό της και είναι πρόθυμη να καταβάλλει ένα αντίτιμο, σε καμία περίπτωση όμως το ποσό αυτό δεν θα προσεγγίζει καν τη ρήτρα αποδέσμευσης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα