Κόλαση στο Βέλγιο, αναβλήθηκαν όλα τα ματς του Σαββάτου

Την απόφαση να αναβληθούν όλοι οι αγώνες του Σαββάτου, σε όλες τις κατηγορίες, έλαβε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Βελγίου, καθώς η χώρα τέθηκε σε κατάσταση «κόκκινου συναγερμού», λόγω ενδεχόμενου τρομοκρατικού χτυπήματος.

Μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις, η κεντρική κυβέρνηση έδωσε εντολή να «κλείσουν» οι αθλητικοί χώροι, ώστε να αποφευχθεί η συγκέντρωση μεγάλου αριθμού πολιτών σε συγκεκριμένα σημεία. Η χώρα της κεντρικής Ευρώπης βρίσκεται εγκλωβισμένη σε τρομοκρατικό κλοιό και όπως αποδεικνύεται, η τρομοκρατία έχει απλώσει πλέον το πέπλο της πάνω από ολόκληρη τη «Γηραιά Ήπειρο».

Αρχικά η ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανέβαλε την αναμέτρηση Λόκερεν – Άντερλεχτ, καθώς και όλα τα ματς των μικρότερων κατηγοριών. Ακολούθησε η αναβολή της αναμέτρησης Λεουβέν – Γκενκ και ολοκληρώθηκε με τα ματς Μπέβερεν – Σεντ Τρούιντεν και Κλαμπ Μπριζ – Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Την Κυριακή (22/11) διεξάγονται οι αναμετρήσεις:
Σταντάρ Λιέγης – Κορτράικ
Μουσκρόν – Σαρλερουά
Μαλίν – Οστάνδη

Οι εξελίξεις στο Βέλγιο αποτυπώνουν μία κατάσταση η οποία αρχίζει να ξεφεύγει από τον έλεγχο. Ο αθλητισμός βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα και οι αρμόδιες υπηρεσίες δείχνουν – και είναι – ανήμπορες να αντεπεξέλθουν και να διασφαλίσουν την ασφάλεια των θεατών, τουλάχιστον σε επίπεδο αθλητισμού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα