Κόλπο γκρόσο Μουρίνιο, «κλείνει» Μπενάτια!

Ένα ακόμη μεταγραφικό σίριαλ του φετινού καλοκαιριού φτάνει στο τέλος του, καθώς, σύμφωνα με έγκυρες πηγές από την Ιταλία, Ρόμα και Τσέλσι κατέληξαν σε συμφωνία για τον Μεχντί Μπενάτια!

Ο Γαλλομαροκινός αμυντικός των Ρωμαίων είχε ζητήσει μεταγραφή από το ξεκίνημα του καλοκαιριού, ωστόσο οι αυξημένες απαιτήσεις της ομάδας του δεν επέτρεψαν την πραγματοποίηση της κίνησης νωρίτερα. Η Τσέλσι βρίσκεται σε αναζήτηση εντός στόπερ που θα καλύψει το κενό του Νταβίντ Λουίζ και φαίνεται πως τον βρήκε στο πρόσωπο του Μπενάτια.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο πρόσφερε εξ αρχής ένα ποσό που πλησίαζε στις απαιτήσεις της Ρόμα, για να καταλήξουν τελικά σε συμφωνία στα 40 εκατομμύρια ευρώ. Ο Πορτογάλος τεχνικός «καίγεται» πλέον για την περίπτωση του Μαροκινού, καθώς «ναυάγησε» η μεταγραφή του Ελιακίμ Μανγκαλά, από την Πόρτο. Ο Μπενάτια ενημερώθηκε για την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις και έχει ήδη ξεκινήσει το… πακετάρισμα, για τη μετακόμισή του στο Λονδίνο.

Η εξέλιξη της μεταγραφής του Μπενάτια αναμένεται να έχει επίπτωση και στον πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακό, καθώς οι Ρωμαίοι έχουν επιλέξει ως αντικαταστάτη του Αλγερινού, τον διεθνή ποδοσφαιριστή των «ερυθρόλευκων», Κώστα Μανωλά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα