Λέει ξεκάθαρα πως θέλει Champions League!

Μία πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική απλώνεται για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Αλεξ Πάτο ενημέρωσε τους εκπροσώπους του ότι θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη κι αν είναι δυνατόν σε ομάδα που αγωνίζεται στο Champions League.

Εννοείται πως ο 26χρονος Βραζιλιάνος προτάθηκε και στην ελληνική ομάδα που συμμετέχει στη διοργάνωση και μένει να δούμε αν θα υπάρξει σύγκλιση μεταξύ των δύο πλευρών στο οικονομικό κομμάτι.

Κατ’ αρχήν ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δώσει κάποιο ποσό στην Κορίνθιανς αν θέλει να τον αποκτήσει άμεσα, αφού έχει συμβόλαιο για έξι ακόμη μήνες. Προφανώς και οι Βραζιλιάνοι δεν μπορούν να ζητήσουν 7-8 εκατομμύρια που είναι η χρηματιστηριακή του αξία (αφού το συμβόλαιο λήγει σε έξι μήνες), αλλά σίγουρα θα απαιτήσουν περίπου δύο εκατομμύρια.

Αυτό σημαίνει πως μαζί με το υψηλό του συμβόλαιο, η μεταγραφή αυτή θα κοστίσει γύρω στα πέντε εκατομμύρια για τον πρώτο χρόνο (αφού το κασέ του μαζί με την εφορία πλησιάζει τα 3.000.000 ευρώ!). Πρόκειται σίγουρα για μία επένδυση που μπορεί να υλοποιηθεί, αν σκεφτεί κανείς ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει για επιθετικό  (έστω και με άλλες χαρακτηριστικά) και διέθετε μέχρι και πρόσφατα εννέα εκατομμύρια για τον Καρίγιο.

Ενδιαφέρον για τον Πάτο υπάρχει και από ιταλικές ομάδες που όμως δεν μετάσχουν στους ομίλους του Champions League και πρέπει να περιμένουμε πως θα αντιδράσει ο Ολυμπιακός κι αν πράγματι ο Πάτο έχει ως προτεραιότητα το Champions League ή το μεγάλο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα