Λιποθύμησε στον αέρα της εκπομπής η Ναταλία Γερμανού (βίντεο)

 

Με την άφιξή της κιόλας στο πλατό του «Namaste», με καθυστέρηση 45 λεπτών, η Ναταλία Γερμανού έδειχνε ότι δεν είναι και πολύ καλά. Όντας χλωμή, με τους συνεργάτες της να τη ρωτάνε για το πώς αισθάνεται, αρκέστηκε στο να απαντήσει: «Θα περάσουν όλα. Μην ασχολείστε μαζί μου, υπάρχουν πολλά σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε».

 

Στη συνέχεια δεν την βλέπαμε γιατί ο σκηνοθέτης απέφευγε να την δείξει, ενώ κάποιες φορές τις έριχνε κλεφτά πλάνα, όπου έπινε νερό, ξεφυσούσε, σκουπιζόταν, ενώ ακούστηκε να ψιθυρίζει διάφορα στους συνεργάτες της.

Λίγο αργότερα, η παρουσιάστρια εξαφανίστηκε και Παναγιώτης Ραφαηλίδης είπε: «Επειδή μας ρωτάτε, θα σας πω ότι είχε ελαφρύ επεισοδιάκι, ψιλολιποθυμικό το λες. Είναι καλά, προσπαθεί να ηρεμήσει και το πιθανότερο είναι να είναι κοντά μας σήμερα κάποια στιγμή της εκπομπής».

Μετά από λίγη ώρα η Ναταλία Γερμανού επέστρεψε στο πόστο της, θέλοντας να εξηγήσει τί έπαθε: «Επειδή βλέπουν αγαπημένοι, συγγενείς και φίλοι δε θέλω να ανησυχείτε… θέλω να πω ότι είμαι υπερβολικά κουρασμένη . Νομίζω ότι οι αντοχές μου με εγκατέλειψαν κάπου εδώ που ο μήνας έφτασε, δεν ξέρω πόσο έχουμε, συν θερμοπληξία, συν όλα… και κάπως έτσι τα φτυσα, με αποχαιρετά ο οργανισμός μας. Θα κάνω μία προσπάθεια μπας και την βγάλω καθαρή αυτή την εβδομάδα»

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα