«Αναπαρήγαγαν τα στερεότυπα τους»

Επικριτικός εμφανίζεται ο Ανδρέας Λοβέρδος σχολιάζοντας τις δηλώσεις Τσίπρας και Σαμαρά στο συνέδριο του ΣΕΒ. Όπως σημειώνει ο πρώην υπουργός, «στις ομιλίες τους στον ΣΕΒ τόσο ο Πρόεδρος της Κυβέρνησης όσο και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναπαρήγαγαν τα στερεότυπα της εντεκάμηνης θητείας τους στα αξιώματά τους».

«Ο πρώτος παρέλειψε με τρόπο απόλυτο τα προβλήματα της ύφεσης και της ανεργίας και ό δεύτερος κινήθηκε στα γνώριμά του πεδία της ασάφειας και της δημαγωγίας» τονίζει.

«Δυστυχώς αναπαράγονται τα αρνητικά μεταπολιτευτικά πρότυπα: από τη μια το “όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά” της αντιπολιτευτικής δημαγωγίας και του λαϊκισμού που κατέστρεψαν τη χώρα, κι από την άλλη η ίδρυση από την κυβέρνηση περισσότερου κράτους και το χάιδεμα της γραφειοκρατίας, αλλά και η παράβλεψη των καθημερινών προβλημάτων της πραγματικής οικονομίας. Η χώρα, όμως, και οι πολίτες θα υπερβούν την κρίση, μόνο όταν αντιμετωπιστεί η ύφεση και η ανεργία με την ενθάρρυνση της νέας επιχειρηματικότητας και την ενίσχυση των υφισταμένων επιχειρήσεων. Σε αυτή τη μάχη πρέπει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις εφαρμόζοντας πολιτικές άμεσης δράσης» καταλήγει ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα