Μάκος: «Με πήγε πίσω η… Γερμανία»!

Στην Εθνική ομάδα και στις προοπτικές που έχει ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας, αλλά και στην προσωπική του πορεία, αναφέρθηκε ο διεθνής Έλληνας μέσος της Ανόρθωσις, Γρηγόρης Μάκος.

Ο έμπειρος μεσοαμυντικός, αν και έμεινε εκτός αποστολής, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους παίκτες της Εθνικής. Αναφερόμενος στα… δικά του θέματα, δήλωσε πως έχει ανακάμψει και πως τον άφησε πολύ πίσω η παρουσία του στη Γερμανία και ο τραυματισμός που υπέστη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρώτα από όλα να πούμε καλή επιτυχία. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι μία διοργάνωση, όπως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που πρέπει τα παιδιά να τη ευχαριστηθούν. Τα μάτια ολόκληρου του πλανήτη θα είναι στη Βραζιλία και μόνο που η Εθνική είναι εκεί, είναι πολύ σημαντικό. Τα παιδιά δεν έχουν κάτι να τους πιέζει.

Το σλόγκαν που θα μπει στο πούλμαν, “Οι ήρωες παίζουν όπως οι Έλληνες”, μας χαρακτηρίζει. Τα τελευταία χρόνια ανανεώνεται η Εθνική και αυτό είναι ευχάριστο. Από εκεί και πέρα, τα στοιχεία που έχουμε σαν Έλληνες και το οικογενειακό κλίμα είναι το πιο σημαντικό. Μπορεί να ακούγεται βαρετό ή σύνηθες, αλλά αυτό είναι πολύ καλό για μία ομάδα.

Σίγουρα η περσινή μου χρονιά στη Γερμανία με πήγε αρκετά πίσω. Όλα ξεκίνησαν από τον σοβαρό τραυματισμό που είχα. Διάλεξα να έρθω στην Κύπρο σε μία ομάδα που μου έδωσε τη δυνατότητα να έχω μία γεμάτη σεζόν, ύστερα από μία δύσκολη χρονιά. Δεν το λέω με κακία, αλλά ήταν στο πίσω μέρος του μυαλού μου, ότι ο προπονητής θέλει τους πιο έτοιμους παίκτες, θα μπορούσα να δείξω ότι είμαι σε κάποιον ρυθμό καλύτερο. Αυτές είναι οι επιλογές του προπονητή και η ζωή προχωράει, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Το θέμα του Μουντιάλ ήταν στο πίσω μέρος του μυαλού μου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα