Μάχη Γιουβέντους με Λίβερπουλ για Αλέξις Σάντσεζ!

«Μήλον της Έριδος» μεταξύ Γιουβέντους και Λίβερπουλ έχει γίνει ο Αλέξις Σάντσεζ της Μπαρτσελόνα, με τις δύο ομάδες να δίνουν τα… ρέστα τους για την απόκτησή του.

Οι Καταλανοί έβγαλαν στη δημοσιότητα τη λίστα με τους παίκτες που βρίσκονται υπό παραχώρηση, ενεργοποιώντας τα μεταγραφικά επιτελεία των ομάδων σε όλο τον κόσμο. Η περίπτωση του Αλέξις Σάντσεζ φαίνεται πως απασχολεί ιδιαίτερα τις Λίβερπουλ και Γιουβέντους, οι οποίες εξέφρασαν άμεσα το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του. Ο Χιλιανός επιθετικός μπορεί να μην… έβγαλε μάτια στην Μπαρτσελόνα, όμως παραμένει ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής.

Τα βρετανικά ΜΜΕ παρουσιάζουν τη Λίβερπουλ ως φαβορί για την απόκτηση του Χιλιανού. Ωστόσο, το ρεπορτάζ από την Καταλανική ομάδα τους διαψεύδει και εμπλέκει… την μεταγραφή του Φάμπρεγκας, με το ενδιαφέρον της «Μπάρτσα» για τον Πογκμπά! Η Μπαρτσελόνα έχει γνωστοποιήσει ότι περιμένει προτάσεις για τον Τσεσκ Φάμπρεγκας, καθώς δεν τον υπολογίζουν ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Το κόστος παραχώρησής του ανέρχεται σε 40 εκατομμύρια, μέρος των οποίων σκοπεύουν να δαπανήσουν για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά από την Γιουβέντους. Στο σημείο αυτό ακριβώς, η «γηραιά κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου αποκτά προβάδισμα στην υπόθεση του Αλέξις Σάντσεζ.

Οι Καταλανοί σκοπεύουν να προτείνουν τον Χιλιανό ως έμψυχο αντάλλαγμα στους Ιταλούς, προκειμένου να δώσουν λιγότερα χρήματα για τον Γάλλο μέσο και να εξοικονομήσουν μπάτζετ για τις επόμενες κινήσεις που θα κάνουν στο μέτωπο των μεταγραφών. Βέβαια, θα μετρήσει και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν έχει εκφράσει ακόμη κάποια προτίμηση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα