Μήνυμα στήριξης Σαββίδη προς Ίβιτς

Ο ΠΑΟΚ ενήργησε πέρσι με αρκετή υπομονή. Παρά το ότι χάθηκαν αρκετοί βαθμοί με το καλημέρα και η ομάδα δεν απέδιδε τα αναμενόμενα, ο Ιγκόρ Τούντορ παραλίγο να βγάλει τη χρονιά. Ο Ιβάν Σαββίδης τον είχε πιστέψει τον Κροάτη και δεν μπορούσε να καταπιεί την αποτυχημένη του επιλογή.

Άρα, καθόλου παράξενο και δεν πρέπει να ακούγεται στον κόσμο του Δικεφάλου το ότι ο Βλάνταν Ίβιτς εξακολουθεί να λαμβάνει την εμπιστοσύνη του Ιβάν Σαββίδη, παρά το ότι σε οκτώ ματς πρωταθλήματος έχει τέσσερις γκέλες και τέσσερις νίκες με ένα γκολ διαφορά! Ο υιός του προέβη σε ανάρτηση στο διαδίκτυο όταν οπαδός του ΠΑΟΚ τον «τσίγκλησε» και τον ρώτησε αν θα φύγει ο προπονητής. Η απάντηση του Γιώργου Σαββίδη, που προφανώς εκφράζει τον πατέρα του, έλεγε:

«Ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα της ομάδας. Δεν είναι ο Ίβιτς. Θα το φτιάξουμε το πρόβλημα της ομάδας. Το μόνο πράγμα που δε θέλω είναι να επιθέτονται οι οπαδοί μας στην ομάδας μας. Όλα τα υπόλοιπα θα τα φτιάξουμε τον Γενάρη. Ο Ίβιτς θα μείνει. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος»

Αυτό σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει σε μετεγγραφές και μένει να δούμε σε ποιες θέσεις θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές κι αν φυσικά μέχρι τότε έχει καταφέρει ο ΠΑΟΚ να βρίσκεται σε απόσταση το πολύ 7-8 πόντων, προκειμένου να ελπίζει στο θαύμα στο δεύτερο γύρο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα